NIEUWS

Artikel in de Munstergelaener:

Huisartsen Hartje Dorp en Stichting Je leefstijl als Medicijn gaan op korte termijn intensief samenwerken in een project genaamd Diabetes 2 doorbreken. Om mensen te helpen duurzaam en verantwoord hun leefstijl te helpen veranderen. Meer Weten? Houdt onze berichten in de gaten op www.huisartsenhartjedorp.nl en https://diabetes2doorbreken.nu 

Of stuur een bericht naar huisartsenhartjedorp@ezorg.nl

NB: In het artikel in de Munstergelaener staat een fout, het mailadres klopt niet, het goede adres is het hierboven genoemde mailadres.

Volledige artikel

Klik hier als u het volledige artikel wil lezen.

Diabetes 2 doorbreken

Nieuwsbrieven:

Juli 2020

Maart 2020

Januari 2020

September 2019

Juni 2019

V.l.n.r. Zorginkoper Martin Wijnen CZ en huisartsen Roel Smeijsters en Joost Hartgers, Foto Crasborn CV

Nieuws: Huisartsen Hartje Dorp is een nieuwe samenwerking gestart, met zorgverzekeraar CZ, Anders Beter, de preventie coalitie en de Gemeente Sittard-Geleen. Doel is om de zorg voor u als patiënt te verbeteren. Hierbij is Positieve Gezondheid als uitgangspunt genomen.

Voor een periode van 3 jaar (v.a. 1-1-19) hebben we voor al onze patiënten, ongeacht zorgverzekeraar, geheel nieuwe afspraken gemaakt met CZ om de volgende doelen te bereiken:

  1. Verbeterde ervaring van kwaliteit van zorg.
  2. Beheersing van de zorgkosten.
  3. Verbetering van de algemene gezondheid in de regio.
  4. Tevreden zorgverleners.

Kortom, het doel is om te komen tot betere zorg dicht bij u thuis. Die u als beter ervaart en tegen lagere kosten. Voor ons is het van belang dat we tevreden zorgverleners zijn.

Wat gaat u daarvan merken? Meer tijd voor de patiënt: de standaard consultduur bij de huisarts wordt verhoogd van 10 minuten naar 15 minuten. Dit was u al van ons gewend maar is nu ook vat gelegd in de gemaakte afspraken. Ook het aantal uren van de praktijkondersteuner en assistentes is uitgebreid. Tevens zijn de banden met onze directe samenwerkingspartners zoals Thuiszorg, PIW, Zuyderland, Apotheek, Centrum voor Jeugd en Gezin, Anders Beter en de Gemeente Sittard-Geleen versterkt.

Op de site van Stichting Gezond Munstergeleen kunt u zien welke projecten en activiteiten zijn gestart om de gezondheid in de regio te verbeteren.

Wat verwachten we van u? We hopen dat u met ons meedenkt, dat u voor zover mogelijk zelf verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen gezondheid. En we gaan met u in gesprek over Positieve Gezondheid. Zodat u in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven, het vermogen heeft om u aan te passen en (zolang mogelijk) zelf de regie te voeren.

Meld u aan!

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

(Door inschrijving voor de nieuwsbrief, gaat u akkoord met ons privacybeleid)

Aanmelding was succesvol!