ma – vr 8:00 – 12:00, 14:00 – 17:00 |   Kerkstraat 4, Munstergeleen | 046 2060606

Over de app

Huisartsen Hartje Dorp biedt u de mogelijkheid veel van uw gezondheidszaken online bij ons te regelen via een beveiligde webapplicatie. U kunt een account aanvragen door langs te komen op de praktijk met een geldig legitimatiebewijs.

De app is overal beschikbaar, of u nu een PC, laptop, smartphone of tablet gebruikt. U hoeft geen software te installeren, maar alleen naar onze website te gaan. Daar vindt u de app klaar voor gebruik. Met deze applicatie kunt u verschillende zaken gerelateerd aan een bezoek aan de huisarts zelf regelen, zonder aan de telefoon in de wacht te moeten staan.

Neem contact met ons op wanneer u problemen ervaart bij het gebruik van deze applicatie.

Mobiel of tablet

De webapplicatie is ook toegankelijk via uw mobiel of tablet via de link naast de menu knop.
U kunt de taal van uw webapplicatie kiezen: Nederlands of Engels.
Ook kunt u uw instellingen, wachtwoord en persoonlijke gegevens veranderen.

Privacy en veiligheid

Uw medische informatie is veilig bij ons. De webapplicatie is ontwikkeld volgens de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software. Toegang tot het beveiligde gedeelte van de webapplicatie wordt eenvoudig geverifieerd, door middel van de veilige PUK toegangscode, gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe te gebruiken?

Online afspraken plannen

U kunt nu zelf uw afspraak inplannen bij een van de artsen, zonder de praktijk te hoeven bellen.

Kies Afspraak maken, dan het type afspraak, datum, tijd en de duur van de afspraak. Kies eerst beschikbare dokter als u snel een afspraak nodig heeft. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw gemaakte afspraak.

Het E-consult

Voor de meest voorkomende klachten of kleine niet urgente gezondsheidsproblemen, kunt u via het E-consult uw vraag stellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk en niet later dan twee werkdagen uw vraag beantwoorden. Al uw correspondentie wordt in uw kluis bewaard, zodat u dit later nog eens terug kan lezen.

Recepten herhalen

Via Herhaalrecept, kunt u uw actieve chronische medicatie inzien. Deze informatie is te allen tijde beschikbaar. U kunt medicatie die u chronisch gebruikt en bij ons bekend is makkelijk via onze webapplicatie bestellen.
Uw recept wordt naar uw vaste apotheek verstuurd.
Wijzigingen in recept of apotheek kunt u hier ook aangeven.

Mijn kluis

In Mijn kluis kan uw correspondentie, uitslagen en actieve chronische medicatie bewaard worden. Uitslagen kunnen met een beoordeling van een arts in Mijn kluis getoond worden. Als u dit wilt, geeft u dat aan bij de assistente, die zorgt dat deze online mogelijkheid, voor u geactiveerd wordt.

Daarna is het meestal niet meer nodig om voor uitslagen de praktijk te bellen of te bezoeken. Als u naar aanleiding van de beoordeling of het advies toch nog vragen heeft, kunt u een E-consult sturen of een Afspraak maken.